Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Stortalangen förlänger med Liverpool

Sillybloggen

Curtis Jones ses av många som en av Liverpools största talanger. Nu har U23-kaptenen som gjort nio framträdanden för a-laget under säsongen belönats med ett nytt kontrakt.

Jones, född 2001, har spelat i klubben sedan han var nio år. Han är född och uppvuxen i Liverpool, och är därmed egen produkt till klubben. Talangen skrev på sitt första seniorkontrakt redan förra året, men det nya kontraktet han nu skrivit på ses som en belöning för de goda insatserna och framstegen han gjort.

-Det här kontraktet är lite annorlunda jämfört med det vi tecknade med Curis förra året. Det handlade om att spelaren och klubben gjorde ett långsiktigt åtagande gentemot varandra, det här kontraktet handlar om belöning, säger Jürgen Klopp till Liverpools hemsida.

Jones har stått för 14 mål och sex assist på 18 matcher för klubbens U23-lag i år och ser klubben som den perfekta platsen för sin framtida utveckling.

Annons

-Det här är den perfekta miljön för mig. Jag har jättebra killar runt omkring mig varje dag – Henderson, Milner, Lallana, Fabinho. Hela laget är perfekt för mig att observera varje dag på träning. Genom att vara involverade med de lär du dig så mycket, säger Jones till Liverpools hemsida.

Publicerad 2020-07-04 20:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto