Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Utebliven succé - då uppges PL-trion kika på Griezmann

Sillybloggen

För ungefär ett år sedan värvades anfallaren Antoine Griezmann från Atlético Madrid till Barcelona. Någon större succé har det dock inte blivit och då fransmannen har noterats för åtta mål på 32 ligamatcher denna säsong – och nu kan 29-åringen lämna klubben bra mycket tidigare än tänkt.

Tidigare har uppgifter pekat på att Barcelona vill göra plats för Neymar, som ihärdigt kopplas ihop med en återkomst till klubben. Således ska Barcelona, enligt Sport, vara berett på att skicka iväg Griezmann för ett reapris.

Nu rapporterar den engelska tidningen Express att Premier League-trion Arsenal, Manchester City och Manchester United ska ha anmält sitt intresse för den franske anfallaren Griezmann. Vidare skriver tidningen att Arsenal ska ligga bra till då Lonon-klubben riskerar att tappa både Pierre-Emrick Aubameyang och Matteo Guendouzi till sommaren.

Fortsättning följer… Barcelona lär knappast släppa Griezmann billigt. 29-åringens kontrakt med Barcelona går ut sommaren 2024.

Annons
Publicerad 2020-07-04 11:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto