POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Schalke uppges behövs sälja - för att få svensken

Sebastian Andersson, 28, svarade för 12 mål och 3 målgivande passningar i Bundesliga den gångna säsongen. Det är ett facit som ska ha fått andra klubbar att kika på Union Berlin-svensken. Kicker uppgav förra veckan att Celtic, Newcastle, Bournemouth, Leeds, West Bromwich, Brentford och Schalke är intresserade av honom, och Gelsenkirchen-laget tillsammans med Newcastle pekades ut som de hetaste alternativen.

Precis som Kicker uppger Bild att Schalke är ett hett alternativ. Enligt tidningen ligger svenskens utköpsklausul på fem miljoner euro, lite mer än 50 miljoner kronor. Men det är inte alldeles säkert att Schlake kommer att kunna köpa loss landslagsanfallen. Enligt Bild behöver Gelsenkirchen-klubben sälja spelare för att kunna köpa Andersson.

Publicerad 2020-07-07 kl 10:21

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto