POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

"Pep" kryptisk om backs framtid: "Vill det bästa för honom"

Manchester Citys engelske mittback John Stones, 26, anslöt sommaren 2016 från Everton och har kontrakt med City till sommaren 2022. Den här säsongen har han dock fått varierat med speltid, totalt 20 matcher i alla turneringar, varav endast tolv matcher i Premier League.

Tränaren Josep “Pep” Guardiola uttalar sig nu om backens framtid i klubben, men på kryptiskt vis.

– Det jag vill är det bästa för honom och efter säsongen kommer vi att prata om vad som händer. Ibland är inte min önskan spelarnas önskan, eller för den delen klubbens önskan. Jag är ärlig och jag känner, inte just med John utan generellt sett, att vi måste berätta för spelarna om vi vill göra en förändring, säger Guardiola enligt Sky Sports.

Stones har tidigare bland annat kopplats ihop med en flytt tillbaka till Everton. Mittbacken tillhörde senast Liverpool-klubben mellan vintern 2013 och sommaren 2016. På meritlistan finns bland annat, utöver titlar med City, 39 A-landskamper för det engelska landslaget.

Publicerad 2020-07-08 kl 10:29

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto