Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF-talang klar för övergång till Milan

Sillybloggen

Malmö FF:s 14-årige jättelöfte Rooney Bardghji bekräftade i onsdags att han fortsätter sin karriär i FC Köpenhamns organisation och lite senare under onsdagen rapporterade Fotboll Skåne att även 16-årige MFF-talangen Casper Nilsson är på väg till Premier League-laget Brighton & Hove Albions akademi. Han var även redan under 2018 i England och tränade med Brighton.

Nu ser även ytterligare en talang ut att vara förlorad för Skåneklubben.

Italienske journalisten Gianluca Di Marzio uppgav under torsdagsmorgonen att MFF:s U17-landslagsspelare Lukas Björklund, född 2004, är klar för en övergång till den italienska storklubben. Milan har, enligt uppgifterna, vunnit en dragkamp med lokalrivalen Inter om talangen. Dessutom uppges italienska klubbarna Bologna och Udinese också ha varit intresserade av spelaren.

Senare under torsdagen publicerade även Di Marzio bilder, på sin hemsida, på talangen i Italien. Han ska nu ha anlänt till Milano för en läkarundersökning och för att skriva på sitt nya kontrakt.

Annons

Zlatan Ibrahimovic spelar sedan tidigare i Milans A-lag.

Fotbollskanalen har sökt Malmö FF:s sportchef Daniel Anderson, som bett om att få återkomma, samt Per Ågren, sportchef för Malmö FF:s ungdomssida.

Publicerad 2020-07-09 07:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto