POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: ÖFK-anfallare nära flytt till Belgien - kan bli av i sommar

Östersunds FK:s anfallare Jordan Attah Kadiri, 20, har under senaste tiden rapporterats vara aktuell för en flytt till en ny klubb. Aftonbladet har tidigare uppgett att belgiska mästaren Club Brügge följer anfallslöftet noggrant, precis som att israeliska laget Maccabi Tel Aviv visat intresse. Därefter kom belgiska Voetbalnieuws.be, i slutet av juni, med nya uppgifter om att Club Brügge, om inget oförutsett händer, kommer att värva anfallaren och ge spelaren ett kontrakt över fyra år. Enligt sajtens uppgifter, som publicerades då, kommer även ÖFK få runt tio miljoner kronor för affären.

Nu uppger Östersunds-Posten att en övergång till Club Brügge är nära och att Kadiri snart kan ha gjort sin sista match med det allsvenska laget. Flytten ser nämligen ut att ske redan i sommar, enligt tidningen.

Kadiri, som anslöt till ÖFK förra sommaren, är den här säsongen noterad för ett mål på sex matcher i allsvenskan. Förra säsongen stod han för tre mål på tio matcher i den svenska högstaligan. ÖFK är nästjumbo i serien och ställs härnäst på lördag mot Falkenberg på bortaplan.

Publicerad 2020-07-09 kl 11:53

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto