Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Wahlqvist i samtal med "svenskklubb"

Sillybloggen

Tidigare IFK Norrköping-backen Linus Wahlqvist, som sommaren 2015 lämnade Peking för spel i tyska andraligalaget Dynamo Dresden, lämnade nyligen Dresden efter att klubben blivit nedflyttad till den tyska tredjeligan. Expressen uppgav den sista juni att IFK Norrköping är intresserat av att värva tillbaka spelaren, något klubbens ordförande Peter Hunt tidigare dock förnekat. Wahlqvist har än dock senaste tiden tränat med klubben och sa i förra veckan så här om huruvida han pratat framtid med den allsvenska serieledaren:

– Jens (managern Gustafsson) och jag har haft kontakt under de här två åren. Jag tänkte hålla igång med dem framöver i alla fall. Oavsett vad det blir så kommer det lösa sig till något bra. Jag känner ingen stress och vill ta vara på de här lediga dagarna. Jag har inte haft en träningsledig vecka sedan maj förra året, sa han till NT.

Tidigare har även tyska tidningen Kicker rapporterat att tyska Paderborn (som åkte ur Bundesliga), La Liga-klubben Leganés, samt Championship-klubbarna Blackburn, Millwall och Reading är intresserade av den 23-årige högerbacken.

Nu uppger även Voetbal International att nederländska laget Groningen, som svenskduon Ramon Pascal Lundqvist och Gabriel Gudmundsson tillhör, har varit i kontakt med Wahlqvist. Expressen har tidigare också skrivit om den nederländska klubbens intresse, och enligt Voetbal International föredrar Wahlqvists en flytt till Eredivisie framför bland annat England.

Annons

Wahlqvist blev, under sin sejour i Dresden, noterad för 54 matcher i tyska andraligan.

Publicerad 2020-07-10 08:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto