POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: United förbereder bud på Inter-stjärnan

Milan Skriniar har varit en nyckelspelare för Inter sedan han anslöt från Sampdoria under sommaren 2017 för 350 miljoner kronor. Under Luciano Spallettis tid som Inter-tränare byggdes försvaret runt Skriniar, som av många klassats som en av Europas bästa mittbackar.

Men sedan Antonio Contes intåg i Inter förra sommaren har Skriniar förlorat sin status, enligt Football-Italia. Det till stor del för att den 25-årige slovaken haft svårt att anpassa sig till tremannaförsvaret som Conte implementerat, istället för fyramannaförsvaret som Inter spelat med tidigare.

Nu uppger den engelska tidningen Daily Mirror att Manchester United vill passa på att värva Skriniar, medan slovaken inte är oåtkomlig som tidigare. Tidningen skriver att United förbereder ett bud om 675 miljoner kronor – ett bud som Inter skulle kunna acceptera.

Skriniar har tidigare jagats av Manchester City, Real Madrid och Bayern München.

Publicerad 2020-07-12 kl 15:12

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto