Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barcelona uppges vara intresserat av Tottenham-talang

Sillybloggen

Tottenhams engelske talang Ryan Sessegnon, 20, anslöt förra sommaren från Fulham och skrev på ett kontrakt till sommaren 2025. Under den här säsongen har det dock blivit knapert med speltid och så är långt är 20-åringen endast noterad för ett mål och en assist på tolv framträdanden. Samtidigt hade han dock under inledningen av den här säsongen lite skadebekymmer.

Nu skriver Sky Sports att Barcelona har ställt en förfrågan till Tottenham om backens tillgänglighet. Detta då uppgifterna gör gällande att Barcelona beundrat Sessegnon sedan spelarens tid i Fulham. Sky Sports har även tidigare rapporterat att Barcelona erbjudit Tottenham både Nelson Semedo och Samuel Umtiti för att få in mittfältaren Tanguy Ndombele, men det intresset rapporteras dock nu ha svalnat efter värvningen av Miralem Pjanic från Juventus.

Därmed uppges nu i stället Barcelona vilja få in ytterligare en vänsterback i Sessegnon. 20-åringen vill, enligt uppgifterna, först och främst fokusera på att avsluta säsongen med Tottenham, men känner samtidigt, enligt Sky Sports, att han borde ha fått mer speltid än under den här säsongen.

Annons

Sessegnon har bland annat tolv U21-landskamper för England på cv:t.

Publicerad 2020-07-14 16:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto