Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ny klubb in i jakten på ÖFK-anfallare

Sillybloggen

Maccabi Tel Aviv har nämnts som potentiell ny klubbadress, Club Brügge likaså. Men nu ska ytterligare en klubb gett sig in i jakten på ÖFK:s Jordan Attah Kadiri.

Enligt voetbalprimeur.be är Lommel SK, som spelar i den belgiska andraligan, är intresserat av att knyta till sig anfallaren. Uppgifterna gör gällande att klubben vill satsa på yngre spelare och med det som utgångspunkt ska den 20-årige nigerianen passa perfekt. Kapital lär också finnas i Lommel då City Group, som bland annat äger Manchester City och New York City FC, är ny majoritetsägare.

Tidigare har voetbalnieuws.be uppgett att Club Brügge, om inget oförutsett händer, kommer att värva Attah Kadiri på ett fyraårskontrakt och anfallaren skulle enligt de uppgifterna ansluta efter säsongen. Östersunds-Posten har samtidigt rapporterat att Attah Kadiri kommer att gå till det belgiska mästarlaget redan i sommar. Det har dock dementerats av anfallarens agent, Atta Aneke.

Annons

– Först och främst vill jag dementera allt rykten gällande Club Brügge. Det är inte sant. De har inte kommit med något erbjudande någon gång, sa han nyligen enligt Own Goal Nigeria.

Jordan Attah Kadiri står såhär långt in på säsongen noterad för två mål och en assist på sju framträdanden i allsvenskan.

Publicerad 2020-07-15 07:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto