POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Juventus jagar Atalanta-stjärnan

Duvan Zapata har gjort succé i Atalanta. Sedan han anslöt till Bergamo-klubben under sommaren 2018, har anfallaren stått för 46 mål och 15 assist på 76 framträdanden. Den här säsongen är han Atalantas främste målskytt med 17 mål på 24 Serie A-matcher.

Colombianens insatser har lockat intresse från storklubbar runt om Europa. Den senaste som sägs vara intresserad är den italienska mästaren Juventus, som tidigare ryktats velat ha Arkadiusz Milik, Edin Dzeko och Alexandre Lacazette.

Den italienska tidningen Corriere dello Sport skriver att Juventus sportchef Fabio Paratici har fört samtal med Atalanta om mittfältaren under en längre tid, och att Paratici nu erbjudit €30 miljoner, 310 miljoner kronor, plus målvakten Mattia Perin för 29-årige Zapata.

Tanken är enligt tidningen att Zapata skulle ersätta Gonzalo Higuain.

Publicerad 2020-07-19 kl 16:53

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto