Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ryktesomgärdade Arsenal-mittfältaren vill stanna: "Väldigt lycklig"

Sillybloggen
Real Madrid - Athletic Club
Real Madrid
Athletic Club
STREAMA PÅ SÖNDAG

Dani Ceballos, som inför den här säsongen blev utlånad från Real Madrid till Arsenal, har ryktats till en rad klubbar den senaste tiden. Detta då låneavtal endast sträcker sig över den nuvarande säsongen. Nu berättar 23-åringen att han trivs i London-klubben och att han gärna ser att Real förlänger låneavtalet.

– Just nu tänker jag bara på kommande matcher för om vi vinner dem har vi en chans att kvalificera oss till Europa League. Efter det måste jag vara eftertänksam. Jag måste återvända till Real Madrid och de måste fatta ett beslut eftersom jag har ett kontrakt där de kommande tre åren. När jag väl vet deras beslut kommer jag att sitta ner med min familj och de nära mig och se vad som är bäst för mig nästa år, men sanningen är att jag är väldigt lycklig i Arsenal, säger Ceballos till Sky Sports och fortsätter:

– Arsenal är en klubb som jag redan har spenderat ett år i, så det skulle vara väldigt lätt att återvända. Jag skulle inte behöva anpassa mig till en ny liga eller ny klubb med en annan manager och andra spelare. Jag tror att det skulle vara ett bra steg för mig, men som sagt, min framtid hänger på Real Madrid och just nu vet jag inte deras beslut, avslutar Ceballos.

Annons

Dani Ceballos har denna säsong gjort 22 Premier League-matcher där 23-åringen har noterats för två assist.

Publicerad 2020-07-20 15:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto