Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Allsvenske succéspelaren skriver nytt korttidslån

Yukiya Sugita har gjort succé för Sirius under inledningen av årets allsvenska. Den 27-årigan Japanen, som är inlånad från iranska klubben Tractor, dit han såldes från Dalkurd 2018, har gjort fyra mål och en assist på de inledande nio matcherna.

Men Sugita är bara i Sverige på korttidslån. Om tre dagar går hans låneavtal med Sirius ut – men nu ser han ut att stanna längre enligt SportExpressen. Tidningen skriver att Sugita kommer att skriva på ett nytt korttidslån som ser till att han stannar med Sirius fram till den 31 augusti.

Den iranska ligan startar den 20 september och klubbarna är nu enligt Expressen överens om en förlängning, samtidigt som tidningen fortsätter att skriva att massvis av andra klubbar har hört sig om för Sugita. Bland annat Helsingborg som ville ha honom redan i vintras.

ANNONS
Publicerad 2020-07-20 kl 17:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto