Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal förbereder kontraktsförlag för Aubameyang

Sillybloggen

Pierre-Emmerick Aubameyangs framtid har varit ett hett samtalsämne i Arsenal-kretsar under säsongens gång, inte minst det senaste halvåret.

Stjärnanfallaren, tillika Arsenal-kaptenen, har bara ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt som löper ut sommaren 2021, och det råder en del osäkerhet kring hans framtid. Arsenal-tränaren Mikel Arteta uttryckte bland annat i veckan ovisshet över om Aubameyang kommer fortsätta sin karriär på Emirates Stadium eller inte.

Aubameyang har indikerat att han gillar att spela under Arteta och skulle överväga ett kontraktsförslag om ett skulle komma – som det nu snart verkar göra. Under onsdagen rapporterade engelska tidningen The Telegraph att Arsenal nu håller på att förbereda sitt första formella kontraktsförslag till Aubameyang efter Artetas uppmaningar. Den föreslagna lönen uppges enligt The Telegraph ligga på omkring 250 000 pund per vecka, omkring 2,8 miljoner kronor, exklusive bonusar.

Annons

Aubameyang har gjort 25 mål och två assist sett till alla tävlingar den här säsongen, 20 av dem har varit i Premier League.

Publicerad 2020-07-22 17:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto