POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Lallanas nya klubb - skriver på för konkurrenten

Mittfältaren Adam Lallana lämnar Liverpool efter lagets sista match i ligaspelet på söndag mot Newcastle. Mittfältarens kontrakt löper ut den sista juli och Lallana kommer därför att vara fri att välja sin nästa destination.

– Det är klart att Adam kommer att lämna klubben i sommar, om sommaren någon gång börjar. Jag saknar redan allt med honom. Han är just nu fortfarande här, men vi kommer att sakna honom. Han är en av de mest inflytelserika spelarna, som jag någonsin haft, sett till träningskvalitet. Han är otroligt professionell, sa Klopp enligt engelska tidningen The Guardian.

Nu rapporterar engelska The Independent att Lallana snart har allt klart med sin nya klubbadress. Tidningen skriver att 32-åringen förväntas skriva på för Graham Potters Brighton inom den närmsta tiden.

Publicerad 2020-07-25 kl 15:59

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto