Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF om Gigovic: "Diskussioner igång med klubbar"

Sillybloggen

HIF:s jättetalang Armin Gigovic har rapporterats vara glödhet på transfermarknaden under inledningen av säsongen. 18-åringen räddade för några veckor sedan en poäng till Helsingborg mot den regerande mästaren Djurgården, och sa då själv att han inte visste om han skulle bli kvar resten av säsongen.

– Vi får se, jag tar det som det kommer. Just nu är mitt fokus på att göra det bra här, sa Gigovic till Fotbollskanalen då.

I en intervju med Helsingborgs Dagblad berättar klubbdirektör Joel Sandborg nu att HIF, som är ekonomiskt pressat, inte automatiskt “räddas” om man skulle få till en försäljning av Gigovic, men att pengarna så klart skulle vara oerhört välkomna.

– Det beror på hur man ska räkna transferpengarna. Vi gick in med målsättningen att inte täcka förluster eller svarta hål om vi skulle lyckas sälja spelare i år. Med pandemin förstår alla att när vi säger att vi inte klarar ekonomin själva och behöver hjälp utifrån så är en försäljning av “Gigo” definitivt något som kan hjälpa oss, säger Sandborg.

Annons

Enligt Sandborg pågår det också konkreta diskussioner med intresserade klubbar.

– Jaja, vi har diskussioner igång med klubbar.

På en fråga om en affär är nära säger Sandborg:

– Det är en ren gissning eller spekulation. Vi som har varit med länge vet att vi i princip kan stå framför varandra, skaka hand och sätta kråkan på det – och så drar man undan det. I denna branschen finns inget nära.

Aftonbladet har tidigare rapporterat om intresse från Anderlecht för Gigovic.

Publicerad 2020-07-27 11:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto