Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AIK och HIF intresserat av Tim Sparv

Sillybloggen

AIK sparkade under måndagen tränaren Rikard Norling. På en presskonferens tog Norling avsked – och han tyckte då att klubben borde förstärka i transferfönstret som öppnar på onsdag.

– Jag tror faktiskt att truppen behöver förstärkas. På onsdag öppnar transferfönstret och om inte jag har läst Henrik fel och hur mycket han står i telefonen, som inte bara handlar om en ny tränare, eller kanske spelare, så tror jag att han jobbar stenhårt med det, sa Norling.

Förstärkning kan också vara på väg, enligt FotbollDirekt. Enligt sajten är AIK intresserat av den finske landslagsmannen Tim Sparv, som nyligen lämnade danska mästarklubben FC Midtjylland. I samma veva uppger även FotbollDirekt att Helsingborgs IF ska hört av sig till Tim Sparv och hans rådgivare.

33-årige Sparv har tidigare spelat i allsvenskan, då han tidigare spelat för Halmstads BK. Förutom HBK och Midtjylland har den reslige mittfältaren även representerat klubbar som tyska Greuther Fürth och nederländska Groningen.

Annons
Publicerad 2020-07-27 21:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto