Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bollen hos Tankovic: "Vi väntar på svar"

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Muamer Tankovic fanns inte med i Hammarbys senaste match, segern mot Örebro. Anledningen var att Bajen-stjärnans kontrakt går ut den sista juli och än har Tankovic inte undertecknat något nytt avtal.

Sportchefen Jesper Jansson säger nu, i en kommentar till sajten FotbollDirekt, att Tankovic har ett förslag liggande som klubben väntar svar på. Bollen ligger nu hos Tankovic, men om inget händer de kommande två dagarna så spelar han heller inte i den kommande matchen mot Helsingborg i och med att kontraktet då gått ut.

– Det är så det ser ut. Jag och “Mujo” har en bra dialog och han har som sagt ett kontrakt på bordet som vi väntar svar på. Men samtidigt så är det ju uppenbart bara två dagar kvar av hans kontrakt och som det ser ut nu så är han inte tillgänglig för oss på söndag om ingenting nytt händer, säger Jansson till sajten.

Annons

Enligt Jansson är det ett avtal bestående av två olika varianter.

– Ett erbjudande ligger på bordet. Det är ett kontrakt av två olika sorter. Ett som är mer kortsiktigt men så finns även ett längre för honom att ta ställning till. Jag är ändå hoppfull. Mujo och jag har en bra relation. Han vet vilket värde jag och Hammarby sätter på honom.

Publicerad 2020-07-29 13:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto