POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Uppgifter: Leicester-stjärnan förlänger - trots CL-miss

James Maddison har varit en av Leicesters mest tongivande spelare under den gångna säsongen. Engelsmannen stod för sex mål och tre assist, och imponerade så pass att han fick göra debut i det engelska herrlandslaget i november 2019.

Maddisons insatser har genererat intresse från storklubbar. Främst Manchester United har ryktats vara intresserade av att knyta till sig hans tjänster. Men nu uppger engelska The Mirror att Maddison istället kommer att förlänga sitt kontrakt med Leicester – trots att klubben tappat en tio poängs marginal efter uppehållet och därmed missat Champions League-plats.

The Mirror rapporterar att Maddison verbalt har kommit överens med Leicester om ett fyraårskontrakt med en veckolön om 110 000 pund, 1.25 miljoner kronor. Tidningen fortsätter med att rapportera att kontraktsförlängningen kommer att offentliggöras under de kommande dagarna.

Maddisons tidigare kontrakt sträckte sig till 2023, som han skrev på efter att ha lämnat Norwich för Leicester 2018.

Publicerad 2020-07-29 kl 17:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto