POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Sancho föredrar Liverpool framför United

Jadon Sancho har varit ryktenas man den senaste tiden och framför allt är det en klubb som uppgetts sitta i förarsätet. Nyligen rapporterade den tyska tidningen Bild att United lagt ett bud på 98 miljoner euro, motsvarande runt en miljard kronor, men att Borussia Dortmund sagt tydligt nej.

Samtidigt som det återstår att se om United kan och vill ge det som den tyska klubben vill ha så rapporteras uppgifter från det tyska magasinet Kicker. Kicker uppger att det finns “rykten” om att Sancho själv skulle föredra en flytt till Liverpool. Anledningen ska helt enkelt vara att Sancho, som tidigare spelat i Manchester City, anser sig ha större möjligheter att vinna titlar med Liverpool än med ärkerivalen.

Liverpools manager Jürgen Klopp bekräftade vintern 2019 att klubben var intresserat av Sancho i samband med att han skulle lämna City, men att man då visste att City inte skulle vilja sälja till en annan PL-klubb.

Publicerad 2020-07-29 kl 13:24

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto