Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

BBC: Inter vill köpa loss Sanchez från United

Sillybloggen

Den chilenske anfallaren Alexis Sanchez har sedan sensommaren 2019 varit utlånad till italienska Inter från Manchester United. I Milano-klubben har han sedan sin ankomst noterats för fyra mål och tio assist på 28 framträdanden. 31-åringens kontrakt går dock ut den 9 augusti, men sejouren i Italien kan bli längre än så, om Inter får bestämma.

Enligt brittiska BBC ska klubben vara intresserat av att köpa loss Sanchez, som enligt tidningen tjänar drygt 4,5 miljoner kronor i veckan.

Dessutom skriver Daily Mirror att anfallaren inte vill till England. Enligt sajtens uppgifter är inte den tidigare Arsenal-spelaren sugen på att komma tillbaka om och när Ole Gunnar Solskjær kallar. 

Daily Telegraph skriver också om en eventuell permanent övergång för Sanchez till Inter, men menar att “det kan hänga på en stor utbetalning”. Sanchez har två år kvar på sitt United-kontrakt, men Inter kan inte betala samma lön och enligt Daily Telegraph ska en affär hänga på att United kommer överens med chilienaren om en ansenlig kompensation för att få bort honom från lönelistan. 

Annons

Alexis Sanchez anslöt till United efter årsskiftet 2018. 

Publicerad 2020-07-30 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto