POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Bayern-basen: "Vi har accepterat att Thiago vill lämna"

Bayern Münchens mittfältare Thiago Alcântara har ryktats intensivt för en flytt till Premier League och Liverpool den senaste tiden. 29-åringen har endast ett år kvar på kontraktet och nyligen stod det klart att 29-åringen har satt ut sitt hus till försäljning samtidigt som Klopp ska ha gett grönt ljus till ledningen.

Nu öppnar Bayerns vd Karl-Heinz Rummenigge upp och bekräftar att klubben förbereder sig på att tappa mittfältaren.

– Vid någon tidpunkt verkade det verkligen som att (en överenskommelse skulle nås). Men då informerade Thiago Hasan (Salihamidzic) att han skulle vilja göra något nytt igen, och så är det. Vi måste acceptera det. Vi har ett kontrakt som fortfarande är giltigt i ett år och om han kommer överens med någon klubb borde den klubben betala en övergångssumma på ett visst belopp, säger Bayerns vd till Sky Sport Germany enligt Fotbolltransfers.

– Jag vill inte ge någon offentlig kommentar om det belopp som vi har i åtanke. Sedan kommer vi att ta itu med det, men vi kommer inte, som jag redan har sagt, att ha en sommarförsäljning. Jag är inte arg alls, jag gillar honom. Jag tycker att han är en fantastisk fotbollsspelare, en fin fotbollsspelare och han är också en bra karaktär. Och man borde inte glömma heller. När han är 29 år är han i en ålder där, om han vill göra något nytt, måste han göra det nu för om du är i trettioårsåldern kommer det att bli svårare att göra övergångar.

Publicerad 2020-07-31 kl 10:52

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto