Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan intensifierar jakten på Tottenham-försvararen

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG

Serge Aurier har stått för ett mål och fem assist för Tottenham i ligaspelet den här säsongen. Fransmannens insatser har inte höjt på ögonbrynen för gemene man, men någon som har imponerats och fått upp ögonen för honom är Milans sportchef, tillika den legendariske italienske backen, Paolo Maldini.

Milan letar efter en ny högerback till nästa säsong, efter att Davide Calabria och Andrea Contis insatser under säsongen inte imponerat tillräckligt. Nu har sportchefen Paolo Maldini ställt in siktet på Aurier efter att tidigare försökt med Real Betis högerback, på lån från Barcelona, Emerson Royale.

I en intervju efter Milans 3-0 vinst mot Cagliari i säsongens sista Serie A-match fick Maldini frågan om intresset kring Aurier, varpå han svarade:

-Vi pratade med hans agent förra året, för att vara helt ärlig, och nu får vi se vad som händer i de kommande veckorna, sade Maldini och gick iväg med ett leende.

Annons

Sky Sport Italias Gianluca Di Marzio skriver att priset på Aurier, som kom till Tottenham 2017, är 15 miljoner euro, motsvarande 155 miljoner kronor.

Fabrizio Romano och Peppe Di Stefano, också på Sky Sport Italia rapporterade under lördagen att Milan har börjat förhandlingar med Tottenham över försvararen.

Publicerad 2020-08-02 23:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto