Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AS: Här är Reals värvningsplan: Mbappé nästa sommar - Haaland 2022

Sillybloggen

Enligt spanska tidningen AS är Real Madrid inte inställt på att spendera några större övergångssummor just nu i och med den osäkra situationen i världen till följd av coronaviruset. Tidningen skriver dock att klubben har en tydlig plan för hur man vill agera framöver.

Enligt AS är Real Madrids plan att plocka in Kylian Mbappé från PSG nästa sommar. Mbappé har inte förlängt sitt kontrakt, som går ut sommaren 2022, på ett tag och även om han skulle göra det kan han inkludera någon form av klausul som underlättar det för honom att gå till Real Madrid nästa sommar.

Vidare skriver tidningen att Real även siktar på att få in Rennes mittfältare Eduardo Camavinga till nästa sommar. Där kan den spanska huvudstadsklubben dock komma att få konkurrens av PSG och Bayern München.

AS skriver även att Erling Braut Haaland är ett mål för klubben om två år, sommaren 2022. Haaland har ingen utköpsklausul i sitt kontrakt med Borussia Dortmund, men AS skriver att det finns en muntlig överenskommelse mellan klubben och norrmannens agent Mino Raiola att han ska få gå efter säsongen 2021/22 om det kommer ett rimligt bud.

Annons
Publicerad 2020-08-03 17:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto