Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Grekisk media: Wernbloom nära att bryta sitt kontrakt

Sillybloggen

Pontus Wernbloom, som jobbar för att ta sig tillbaka efter en allvarlig skada, är nära att bryta sitt kontrakt med Paok. Det hävdar den grekiska sajten Metrosport. Uppgifterna gör gällande att förhandlingarna mellan parterna om att gå skilda vägar kan vara avslutade inom kort.

I maj uppgav Expressen att Paok vill köpa ut svensken, som sitter på ett avtal fram till 2021, på grund av att man försöker skära ner sina kostnader. Då sa mittfältarens rådgivare Carl Fhager till Fotbollskanalen att han inte kände till att det pågick några samtal mellan klubben och Wernbloom.

– Och jag hade nog känt till det om det varit så, sa Fhager.

Wernbloom kom till Paok i augusti 2018, men hans tid där har kantats av skador. I december 2018 slet han av hälsenan. När han väl vara tillbaka fick han en stressfraktur i foten.

Wernbloom slog igenom i IFK Göteborg som han också vann guld med år 2007. 2009 lämnade han för spel i AZ Alkmaar. Under sin karriär har han också representerat CSKA Moskva.

Annons
Publicerad 2020-08-03 11:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto