POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
7v

Uppgifter: Allsvenska toppklubbar visar intresse för Vecchia

Sirius-yttern Stefano Vecchia, 25, har under den här säsongen imponerat med fyra mål och fyra assist på tolv matcher i allsvenskan, men skadade sig däremot i måndags mot Elfsborg i Borås. Vecchia fick då en smäll mot ena knäet vid en duell med Elfsborgs Tim Rönning.

– Vi vet inte mycket mer där ännu, då vi väntar på och hoppas på att få till en magnetkameraundersökning i morgon (onsdag). Därefter vet vi mer om hur det ser ut och om närmaste framtiden, sa Sirius-läkaren Jakob Johansson tidigare under tisdagen till Fotbollskanalen.

Nu uppger Expressen att både Djurgården och Malmö FF under en längre tid visat konkret intresse för spelaren och att båda klubbarna vill värva 25-åringen till nästa säsong. Vecchia sitter nämligen i dagsläget på ett avtal som går ut efter den här säsongen. Enligt tidningen har dessutom Djurgården redan lagt fram ett kontraktsförslag till spelaren.

Vecchia sa i slutet av juli så här om sitt utgående avtal:

– Jag tänker ingenting på det, faktiskt. Jag fokuserar inte alls på det. Jag har haft mycket skit, så jag fokuserar bara på att spela och hjälpa laget. Det är verkligen sant. Jag gissar att det låter lite tråkigt för er, men så är det, sa han till Fotbollskanalen.

Publicerad 2020-08-04 kl 18:11

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto