Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Brage värvar tidigare West Ham-försvarare: "En spännande profil"

Sillybloggen

IK Brage har gjort klar med en ny spelare, skriver klubben på sin hemsida. Moses Makasi heter förvärvet och är född och uppvuxen i London, men kommer senast från en sejour i FC Eindhoven i den nederländska andraliga.

Borlängeklubben skriver att Makasi först och främst är värvad som försvarsspelare. Däremot har han under sin tid i England, där han bland annat var kontrakterad i West Ham, dessutom spelat central mittfältare.

– Jag är en spelare som kan spela både vänsterback och centralt på mittfältet. Jag älskar att attackera och gå offensivt, och självklart bidra med mål och assist om jag får den möjligheten, säger spelaren i en kommentar.

Brages sportchef, Ola Lundin, säger följande om tillskottet:

– Efter att Robbin (Sellin) flyttat tillbaka upp i banan till sin normala position så har vi jobbat för att stärka upp backlinjen. I Moses (Makasi) får vi en spelare som är skolad centralt, men som vi ser som vänsterback. Sen är det alltid bra med spelare som kan användas på flera positioner. Nu ska Moses lugnt skolas in i klubben, laget och träningsmiljön. Vi har minst 20 matcher framför oss i höst och vi kommer behöva vara både spetsiga och breda. Han har en spännande profil som vi ser fram emot att jobba med i vår miljö.

Annons
Publicerad 2020-08-05 16:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto