Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Aubameyang nära att skriva på ett nytt kontrakt

Sillybloggen

Pierre-Emerick Aubameyang, 31, har sedan sin ankomst, vintern 2018, varit en tongivande spelare i Arsenal. Anfallaren sköt så sent som i helgen London-laget till klubbens 14:e FA-cuptitel efter två mål mot Chelsea, men har samtidigt spekulerats vara på väg bort från klubben, då han endast har kontrakt fram till sommaren 2021. Arsenal-tränaren Mikel Arteta har samtidigt också flera gånger om uttryckt sin vilja kring att förlänga med spelaren.

– Han vet vad jag tänker kring honom. Jag vill bygga laget runt honom. Jag tror att han vill stanna och det handlar bara om att ro en lösning i land, sa Arteta i förra veckan till BBC.

Engelska tidningen Daily Mirror uppgav även tidigare i veckan att Arsenal är redo att erbjuda 31-åringen ett nytt kontrakt värt 250 000 pund i veckan, omkring 2,9 miljoner kronor – och nu verkar det möjligen ha gett resultat.

Sky Sports rapporterar, precis som Daily Telegraph, att Aubameyang är nära att skriva på ett nytt avtal med Arsenal. Däremot är det oklart hur långt det nya avtalet kan komma att sträcka sig.

Annons

Aubameyang stod under förra säsongen för 29 mål och tre assist på 44 matcher. Tidigare har han bland annat tillhört Borussia Dortmund, Saint-Etienne och Milan.

Publicerad 2020-08-06 17:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto