POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
7v

Uppgifter: Häcken vill låna tidigare Blåvitt-målvakt

Peter Abrahamsson har slitit av korsbandet och Häcken är på jakt efter en ny målvakt. Lösningen kan stavas Pontus Dahlberg, tidigare i rivalen IFK Göteborg. Detta enligt uppgifter till Expressen. Tidningen skriver att Häcken tagit “en första kontakt” gällande ett lån av Dahlberg, som tillhör Watford. Dahlberg var tidigare den här säsongen utlånad till nederländska Emmen, men inte heller där fick han någon speltid.

Sportchef Sonny Karlsson har tidigare bekräftat att klubben vill få in en målvakt till följd av Abrahamssons skada.

– Personligen så tycker jag så klart att det är väldigt tråkigt för Peter. Sedan är det förstås väldigt dåligt för oss. Jag rankar honom som allsvenskans bäste målvakt. Samtidigt måste vi se krasst på situationen, nu får Jonte chansen att visa att han är en allsvensk målvakt. Samtidigt är fönstret öppet nu och vi vill ha tre målvakter igång så vi får se över om vi kan låna. Vi har långa avtal med både Jonte och Peter så det är framför allt aktuellt att låna. Vi har redan börjat titta, sa Karlsson i en kommentar till klubbens hemsida tidigare i veckan.

Publicerad 2020-08-06 kl 11:58

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto