POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: AIK ute efter Sirius succéspelare

Sirius Stefano Vecchia, 25, har imponerat i allsvenskan den här säsongen och har så här långt noterats för fyra mål och fyra assist på tolv matcher. I mötet med Elfsborg i början av augusti tvingades dock 25-åringen att lämna planen efter en smäll mot knäet.

Men Vecchia gav lugnande besked efteråt.

– Jag såg väl aldrig det här som en grej utan det var media som förstorade det. Jag var egentligen aldrig speciellt orolig, utan det blev väldigt uppförstorat. Det var inte värre än vad vi trodde, en smäll mot knäet, sa han till UNT efteråt.

Den fina formen som Vecchia haft den här säsongen har fått flera allsvenska toppklubbar att få upp ögonen för honom. Expressen har tidigare uppgett att såväl Djurgården som Malmö FF är intresserade av 25-åringen – och nu ansluter ytterligare en klubb.

Enligt Fotboll Direkt är nu AIK också med i jakten. Enligt sajten ska Solna-klubbens sportchef, Henrik Jurelius, varit i kontakt med Vecchias representanter. Vidare skriver sajten att det ännu inte har inletts några förhandlingar.

Publicerad 2020-08-09 kl 15:25

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto