Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bremen bekräftar - Beijmo nära flytt till MFF

Sillybloggen

I förra veckan rapporterade Expressen att Malmö FF har tagit kontakt med Werder Bremen om att värva Felix Beijmo, 22. Ytterbacken, som lämnade Djurgården 2018 för spel i den tyska klubben, var även utlånad till MFF över höstsäsongen 2019 och är nu aktuell för att gå på lån igen, precis som under vårsäsongen i år, då han tillhörde Greuther Fürth i den tyska andraligan på lån.

Nu bekräftar Bremens sportchef Frank Baumann att Beijmo är nära en flytt och att MFF är en trolig destination för backen. Enligt tyska tidningen Weser-Kurirer rör det sig om ett köp för MFF:s del.

– Förändring är på gång. Kanske kan det finnas något att rapportera nästa vecka (den här veckan), sa Baumann till Weser-Kurirer i söndags.

– Det vore inte någon stor överraskning om det rörde sig åt det hållet, fortsatte han om MFF-kopplingen.

Beijmo gjorde under våren fem matcher i tyska andraligan. Ännu har han dock inte fått speltid med Bremen i Bundesliga. Beijmo har just nu avtal med Bremen till sommaren 2022.

Annons
Publicerad 2020-08-10 08:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto