Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Oväntade ryktet - Burnley-anfallare erbjuden till Lazio

Sillybloggen

Burnley-anfallaren Chris Wood, 28, imponerade under den gångna säsongen med 14 mål och en assist på 32 ligamatcher när Burnley slutade på tiondeplats i Premier League. Nu kan han möjligen vara redo för större uppgifter i Italien.

Italienska tidningen Corriere dello Sport uppger att Lazio har blivit erbjudet att värva 28-åringen i sommar, då Woods representanter meddelat den italienska klubben om att anfallaren kan tänka sig en flytt till den italienska huvudstaden för spel i Serie A. Enligt tidningen överväger därmed nu Lazio om klubben ska lägga ett bud på anfallaren.

Lazio har sedan tidigare ett starkt anfallsstall med bland annat färske Serie A-skytteligavinnaren Ciro Immobile. Lazio slutade även i år på fjärdeplats i den italienska högstaligan.

Wood anslöt sommaren 2017 till Burnley och har kontrakt till sommaren 2023. Tidigare har han bland annat tillhört Leicester, West Bromwich, Millwall och Brighton & Hove Albion.

Annons
Publicerad 2020-08-10 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto