POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: Beckhams MLS-klubb värvar Juventus-stjärna

David Beckhams MLS-lag Inter Miami ser ut att ha gjort klart med en ny stjärna. Enligt trovärdige journalisten Fabrizio Romano, som bland annat jobbar på engelska tidningen The Guardian, är det nu klart att franske landslagsmittfältaren Blaise Matuidi, 33, lämnar Juventus för spel i MLS-laget. Enligt journalisten kommer Matuidi inom kort att göra den obligatoriska läkarundersökningen.

Matuidi har just nu avtal med Juventus till sommaren 2021 och anslöt till Turin-klubben sommaren 2017 från Paris Saint-Germain. Förra säsongen blev han noterad för ett mål och två assist på 45 framträdanden i alla turneringar. På meritlistan finns även bland annat nio mål på 84 A-landskamper med Frankrikes landslag. Matuidi var med och vann VM 2018 i Ryssland.

Publicerad 2020-08-10 kl 14:48

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto