Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Sancho-värvningen föll - United blickar mot Juventus

Sillybloggen

Ryktet kring Manchester United och Jadon Sancho ser ut att ha svalnat. Enligt uppgifter hade Dortmund själva satt en ”deadline” till i dag den 10 augusti för andra klubbar att komma med bud – och någon affär verkar inte vara nära förestående. Dessutom skriver lokaltidningen Ruhr Nachrichten att Sancho med stor sannolikhet nu följer med laget på träningsläger i Schweiz.

Nu kommer i stället uppgifter på att United blickar mot Juventus Douglas Costa. Enligt Turin-tidningen Tuttosport är Costa en av fem spelare som, i och med Andrea Pirlos intåg som Juve-tränare, eventuellt ska säljas – och United ska alltså visa intresse för 29-åringen. Utöver Costa kan även Blaise Matuidi, Sami Khedira, Mattia De Sciglio och Alex Sandro komma att lämna laget, skriver Tuttosport.

Costa gjorde den här säsongen 23 matcher för det Juventus som vann Serie A. Den offensive ytter noterades för ett mål och fem assist i ligan. 

Annons
Publicerad 2020-08-10 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto