Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barcelona har erbjudits att värva Ronaldo

Sillybloggen

För två somrar sedan lämnade Cristiano Ronaldo Real Madrid för spel med Juventus. Portugisens kontrakt med Serie A-klubben sträcker sig över ytterligare två säsonger, men nu gör Juve vad de kan för att bli av med 35-åringen, framför allt då han sitter på en enorm lön, uppger journalisten Guillem Balague, som bland annat jobbar för BBC, LaLigaTV och Sport.

Balague, som hävdar att Ronaldo tjänar 23 miljoner euro netto om året, omkring 240 miljoner kronor, säger följande om portugisens status:

– Anledningen till att Ronaldo har kopplats ihop med PSG är inte för att PSG funderar på att värva honom – utan för att Jorge Mendes (Ronaldos agent) har fått instruktioner om att hitta en ny klubb åt Ronaldo.

– De senaste sex månaderna har han kopplats ihop med Real Madrid och det har varit snack om MLS. Varför? För Juventus vill bli av med hans lön. Han har erbjudits överallt – till och med till Barcelona.

– Jag vet inte om de kan bli av med honom så lätt med tanke på hans lön, vem ska betala de summorna?

Annons
Publicerad 2020-08-13 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto