POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Ibrahimovic med motbud till Milan - vill ha mer pengar

Zlatan Ibrahimovic, 38, kan, enligt italiensk media, när som helst skriva på ett nytt kontrakt med Milan. Italienska tidningen La Gazzetta dello Sport rapporterade även så sent som tidigare under fredagen om nya detaljer i kontraktet som svensken förväntas skriva under. Tidningen skrev bland annat att anfallaren kan komma att tjäna runt 62 miljoner kronor för nästa säsong, då det nya avtalet innehåller flera olika prestationsbaserade bonusar.

Nu rapporterar även Sportmediaset om samma detaljer i kontraktet. Tidningens skriver att Ibrahimovic förväntas få fem miljoner euro, drygt 51 miljoner kronor netto i fast lön, plus en miljon euro, drygt tio miljoner kronor netto om olika prestationsbaserade bonusar uppfylls under nästa säsong. Däremot skriver Sportmediaset att Ibrahimovic nu också har kommit med ett motbud.

Uppgifterna gör gällande att Ibrahimovic, genom agenten Mino Raiola, har meddelat Milan att han vill ha en högre fast lön, plus fler prestationsbaserade bonusar, som kan leda till en total lön på 7,5 miljoner euro, drygt 77 miljoner kronor netto för nästa säsong.

Ibrahimovic återvände i januari i år till Milan och blev under förra säsongen noterad för elva mål och fem assist på 20 matcher i Italien. Svensken är även delägare i Hammarby.

Publicerad 2020-08-14 kl 20:28

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto