POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Så ser Ibrahimovics nya Milan-kontrakt ut - flera bonusar

Zlatan Ibrahimovic, 38, uppges, enligt flera italienska medier, när som helst skriva på ett nytt kontrakt med Milan över nästa säsong. Flera ledare i Milan har under senaste tiden uttalat sig om att en kontraktsförlängning är på gång.

– Paolo (Maldini, teknisk direktör), Gazidis (vd), Massara (sportchef) och jag – vi är alla övertygade om att han ska fortsätta med oss, sa Milan-tränaren Stefano Pioli nyligen till italienska tidningen La Repubblica. 

Nu rapporterar italienska tidningen La Gazzetta dello Sport att Ibrahimovics nya kontrakt kommer att vara värt sex miljoner euro, drygt 62 miljoner kronor inklusive olika bonusar. Enligt tidningen får därmed Ibrahimovic en fast lön, men med olika typer av prestationsbaserade bonusar.

En sådan bonus är, enligt uppgifterna, 500 000 euro, drygt 5,1 miljoner kronor vid kvalificering för Champions League nästa säsong, precis som en liknande summa ges till svensken i bonus vid seger i Europa League nästa år. Samtidigt finns det också bonusar för om han kommer upp i ett visst antal matcher och mål under nästa säsong. Totalt landar därmed kontraktet, om alla bonusar slår in, på 62 miljoner kronor.

Ibrahimovic, som även är delägare i Hammarby, anslöt i januari i år till Milan och stod under våren för elva mål och fem assist på 20 matcher i Italien. Milan slutade på sjätteplats i Serie A.

Publicerad 2020-08-14 kl 15:29

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto