Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Saman Ghoddos förhandlar med London-klubb

Sillybloggen

Den förre Östersundsspelaren Saman Ghoddos senast säsong i Frankrike är inget han vill minnas då anfallaren nyligen beskrev den som ett år han helst vill glömma. 26-åringen stängdes tidigare av i fyra månader efter en rättstvist med den spanska klubben Huesca där Ghoddos i slutändan skrev på för i Amiens.

Den nyligen La Liga-uppflyttade klubben fick sedan rätt av Fifa i fallet och, förutom avstängningen, beslutade Fifa också att Ghoddos, solidariskt med ÖFK, skulle betala 40 miljoner i böter till Huesca. Både ÖFK och Ghoddos överklagade till idrottens skiljedomstol, Cas – där något beslut ännu inte har meddelats.

Efter en tung säsong, där Amiens till slut åkte ur franska högstaligan, berättade Saman Ghoddos nyligen för Fotbollskanalen att han är öppen för ett klubbyte.

– Kommer det något bra och intressant är jag med på att flytta, sa han.

Nu närmar sig en övergång – i alla fall om man ska tro Sportexpressen som rapporterar att Ghoddos förhandlar med London-klubben Brentford där mycket talar för att 26-åringen skriver på inom kort.

Annons

Innan härvan med Huesca pekade uppgifter på att Ghoddos var nära en flytt till Brentford reden då, men övergången sprack. I Championship-klubben, som nyligen snubblade på mållinjen upp till Premier League, spelar även den svenske försvararen Pontus Jansson.

Ghoddos har tidigare spelat för Östersunds FK. Han är landslagsspelare för Iran.

Publicerad 2020-08-16 08:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto