Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Barça-presidenten om Martinez: "Kommer att prata med den nya tränaren"

Sillybloggen

Barcelona har under en längre tid kopplats ihop med en värvning av Inters Lautaro Martinez, 22. Den spanska klubbens president Josep Maria Bartomeu  uttalade sig så sent som i början av augusti om att Barcelona kommer att börja prata med Inter igen efter Champions League och nu uttalar sig Bartomeu om ämnet igen.

Bartomeu menar att han först och främst vill diskutera med klubbens nya tränare, som uppges vara Ronald Koeman. Därefter kan möjligen Barcelona inleda samtal med Inter igen om en värvning av anfallaren.

– Vi var i samtal med Inter före uppehållet, men samtalen avbröts när turneringarna pausades. Vi kommer att prata med den nya tränaren för att få förståelse för hans vision för framtiden, säger Bartomeu enligt Football-Italia.

Martinez anslöt sommaren 2018 till Inter och blev under förra säsongen noterad för 14 mål och fem assist på 35 matcher i Serie A. Just nu har han avtal till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2020-08-19 08:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto