Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kjartansson kontraktslös: "Kan komma nyheter nästa vecka"

Sillybloggen

Under fjolårssäsongen lånades Vidar Örn Kjartansson ut till Hammarby från ryska Rostov men återvände då det blev för dyrt för Bajen att behålla anfallaren – men nu kan anfallaren bege sig tillbaka till allsvenskan.

Den isländske anfallaren och tidigare Malmö FF- och Hammarbyspelaren har nyligen brutit avtalet med Yeni Malatyaspor och är nu på jakt efter en ny klubbadress – samtidigt som hans agent Olafur Gardarsson öppnar för att återvända till Sverige.

– Han är helt fri nu. Fri från Rostov och fri från Turkiet. Om du lägger det faktum att han är fri spelare till hans målfacit så är det klart att han är intressant för klubbar. Vi pratar med klubbar nu, säger Gardarsson till FotbollDirekt och fortsätter:

– Jag kan inte säga vilka klubbar jag är i kontakt med, men Vidar skulle absolut kunnat tänka sig Sverige igen. Han hade en fantastisk tid i Malmö och en fantastisk tid i Hammarby och han gillar verkligen landet. 

Annons

Det svenska transferfönstret stänger på tisdag, den 25 augusti.

– Det är lite märkligt att fönstret i Sverige är lagt tidigare än de andra länderna i år. Om han ska tillbaka till Sverige så måste han göra klart med något senast på tisdag. Fönstret i Europa är längre än i Sverige så det finns tid, men det kan gå snabbt också. Det kan komma nyheter nästa vecka, det återstår att se, avslutar Gardarsson.

Kjartanssons senaste sejour i allsvenskan resulterade i sju mål och tre asssist på 15 ligamatcher för Hammarby.

Publicerad 2020-08-20 09:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto