Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Milan-målvakt skriver på för Lazio

Sillybloggen

Pepe Reina värvades som andremålvakt till Milan 2018 när spanjorens kontrakt med Napoli löpte ut. Sedan dess har det endast blivit fem framträdanden för den rutinerade målvakten, som senast tillbringade vårsäsongen på lån hos Aston Villa och hjälpte klubben med att hålla sig kvar i Premier League.

Efter säsongen kom beskedet att Aston Villa inte planerade att köpa loss Reina från Milan, som i sin tur inte heller hade spanjoren i sina planer för framtiden. Valencia hörde då av sig och uppgavs enligt spansk media ha varit i långt gångna förhandlingar – men nu verkar det istället bli Lazio för Reina.

Valencia uppges enligt Marca ha dröjt på att göra klart med Reina för att först sälja sin nuvarande målvakt Jasper Cillesen. Då dök Lazio upp i bilden och nu har Romklubben enligt Fabrizio Romano gjort klart med Reina om ett tvåårsavtal. Romanos kollega på Sky Sports Italia, Gianluca Di Marzio, uppger att Reina kommer att skriva på sitt kontrakt med Lazio i början på veckan.

Annons
Publicerad 2020-08-23 14:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto