Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Silva överens med engelsk storklubb

Brasilianske mittbacken Thiago Silva, 35, startade i söndags i Paris Saint-Germains finalförlust mot Bayern München i Champions League och tog därefter farväl till den franska storklubbens supportrar. Detta efter åtta år i klubben, då han sommaren 2012 anslöt från Milan och enbart hade kontrakt med PSG över den här säsongen.

– Ledsamt nog för min del var det min sista match i PSG. Det är ännu värre för mig. Det här året fungerade saker och ting väldigt bra, bortsett från den här matchen, sa han till RMC Sport enligt Get French Football News.

Nu rapporterar trovärdige journalisten Fabrizio Romano, som bland annat arbetar för The Guardian, att Silva redan nu har accepterat ett erbjudande från Chelsea om ett kontrakt till sommaren 2022 och att han därmed kommer att ansluta till klubben. Enligt journalisten kommer affären att slutföras inom de kommande dagarna.

ANNONS

Chelsea har sedan tidigare gjort klart med anfallaren Timo Werner och yttern Hakim Ziyech i sommar, samtidigt som tyske mittfältaren Kai Havertz uppges vara klar för klubben. Därmed ser Silva nu ut att bli London-lagets fjärde stora värvning i sommar.

Silva blev förra säsongen noterad för ett mål och en assist på 35 framträdanden. Bland annat har han även gjort sju mål på 88 A-landskamper med Brasiliens landslag.

Publicerad 2020-08-24 kl 20:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto