Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Ghoddos nära ny klubb - i långt gångna förhandlingar

12v

Amiens Saman Ghoddos, 26, verkar vara på väg till England. För lite mer än en vecka sedan uppgav Expressen att han förhandlade med Championship-klubben Brentford. Och nu ska övergången närma sig. RMC Sport uppger att parterna nu är i långt gångna förhandlingar med Londonklubben, som svenske Pontus Jansson sedan tidigare representerar.

Den tidigare ÖFK-anfallaren hade en motig säsong i fjol då han var avstängd i fyra månader i den uppmärksammande ”Ghoddos-härvan”, där han först var på väg till spanska Huesca men sedan hamnade i Amiens. Förutom avstängningen straffades även Ghoddos med böter på runt 40 miljoner kronor, solidariskt med Östersunds FK, till Huesca samt att ÖFK fick värvningsförbud i två fönster. Både ÖFK och Ghoddos överklagade till idrottens skiljedomstol, CAS, och där har beslut i ärendet ännu inte meddelats.

ANNONS
Publicerad 2020-08-25 kl 07:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto