Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Superlöftet är ett steg ifrån Milan

Sillybloggen

Sandro Tonali är ett av Italiens största framtidsnamn. Brescia-mittfältaren stod för ett mål och sju assister den gångna säsongen trots Brescias dystra säsong, och var en av få ljusglimtar.

Nu verkar det bli Milan för mittfältaren, som växte upp som stort Milan-fan. Sky Sports Italias reporter Peppe Di Stefano säger att Tonalis ankomst till Milan är mycket nära. Faktiskt till och med bara ett steg ifrån att vara klart.

Vidare rapporterar den trovärdige Milan-journalisten Antonio Vitiello att Tonali vill stänga affären och pushar Brescia-presidenten Massimo Cellino att komma överens med Milan. Enligt en annan Milan-journalist, Daniele Longo, handlar det om ett femårsavtal med en årslön om två miljoner euro, 20,5 miljoner kronor, samt att affären kan vara stängd inom 48-72 timmar.

Tonali såg länge ut att gå till Milans stadsrival Inter, men efter att de inte lyckats komma överens med Brescia om Tonali så klev Milan in och kapade affären. Nu verkar Inter har bytt fokus till Barcelonas Arturo Vidal.

Annons
Publicerad 2020-08-30 14:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto