POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Manchester United redo att sälja mittback

Manchester United rapporterades så sent som i måndags vara ute efter att vilja värva RB Leipzigs franske mittbacken Dayot Upamecano, 21, som ny partner till lagkaptenen Harry Maguire framöver. Enligt ESPN har inte chefstränaren Ole Gunnar Solskjaer så stort förtroende för svenske landslagsbacken Victor Nilsson Linfelöf, som förra säsongen kamperade ihop med Maguire, och Eric Bailly. Därav rapporteras han vilka värva. 

Enligt The Guardian-journalisten Fabrizio Romano har dock nu även United bestämt sig för att inte satsa vidare på mittbacken Chris Smalling, 30, som förra säsongen var utlånad till Roma. United uppges nu vänta in ett bud på Roma för att sälja den engelske backen.

Smalling anslöt sommaren 2008 till United från Fulham, men har inte blivit den stora ledare som klubben möjligen tänkte sig när man genomförde värvningen. Förra säsongen var han dock ordinarie i Roma och gjorde tre mål och två assist på 37 framträdanden. 

Romano uppger också att United kan komma att värva en ny mittback inför nästa säsong, men endast om tillfälle ges under det här transferfönstret.

Publicerad 2020-09-01 kl 07:55

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto