Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United leder jakten på Real Madrids succéback

Sillybloggen

Sergio Reguilón har imponerade stort under den gångna säsongen där han var på lån hos Sevilla på från Real Madrid. Vänsterbacken stod för tre mål och fem assist då han hjälpte Sevilla till en fjärdeplacering i La Liga, och, framförallt, då han hjälpte Sevilla att bli Europa League-mästare.

Efter Reguilóns insatser var Sevilla mycket måna om att värva spelaren permanent, men enligt spanska tidningen AS har de nu blivit ifrånsprungna i jakten om vänsterbackens signatur.

AS hävdar att Manchester United nu är närmst att värva 23-åringen. Tidningen fortsätter att säga att den engelska storklubben nu har öppnat förhandlingar med Real Madrid om att värva spelaren, som Zinidine Zidane uppges vilja sälja då han föredrar Ferland Mendy och Marcelo över Reguilón.

Real Madrid påstås söka en övergångssumma omkring 25-30 miljoner euro för Reguilón, 260-310 miljoner kronor. United-tränaren Ole Gunnar Solskjær sägs se honom som en uppgradering på Luke Shaw och Brandon Williams, där den sistnämnde anses vara för ung för att vara klubbens ordinarie vänsterback.

Annons
Publicerad 2020-09-03 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto