Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Griezmann kan lämna Barça - PL-trio visar intresse

Sillybloggen

Barcelonas anfallsstjärna Antoine Griezmann, 29, anslöt sommaren 2019 från Atlético Madrid och levererade 15 mål och fyra assist på 48 matcher förra säsongen. Fransmannen lyckades därmed inte leva upp till de högt ställda förväntningarna på honom, samtidigt som Barcelona hade en tung säsong med bland annat en andraplats i La Liga och ett uttåg med 8-2 mot Bayern München i kvartsfinalen i Champions League.

Griezmann har fortsatt kontrakt med Barcelona till sommaren 2024, men nu rapporterar engelska tidningen Daily Mail att engelska Premier League-klubbarna Arsenal, Liverpool och Manchester United är redo att göra upp om anfallarens underskrift.

Uppgifterna gör även gällande att nye Barcelona-tränaren Ronald Koeman nyligen gick ut och lovade Griezmann att få Messis roll om argentinaren skulle lämna klubben i sommar, men i och med att Messi nu blir kvar i Barcelona lär det inte bli så för fransmannen. Koeman vill också, enligt tidningen, ge Philippe Coutinho, som förra säsongen var utlånad till Bayern München, en chans att slå sig in i laget igen till nästa säsong, vilket enligt uppgifterna innebär att han möjligen kan tänka sig att sälja Griezmann i sommar, vilket alltså uppges ha väckt intresse från England.

Annons

Griezmann har tidigare en bakgrund med spel i bland annat Atlético Madrid och Real Sociedad.

Publicerad 2020-09-06 09:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto