POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: United övervakar Real Madrid-backs situation

Manchester United uppges, enligt engelska tidningen Manchester Evening News, följa Real Madrids vänsterback Sergio Reguilons situation i den spanska storklubben. Den 23-årige spanjoren har under senaste åren fått ont om speltid i “Marängerna” och blev i stället förra sommaren utlånad till Sevilla för att få mer speltid. Nu är han dock tillbaka i Real igen med ett kontrakt till sommaren 2023.

Manchester Evening News skriver dock att Real-tränaren Zinedine Zidane mest troligt fortsatt kommer att förorda Ferland Mendy och Marcelo före Reguilon i rangordningen om positionen som vänsterback i laget, vilket möjligen kan leda till att Reguilon vill se sig om efter en ny klubb.

Uppgifterna gör dock också gällande att United har konkurrens med flera andra klubbar i Europa om backens underskrift, om det skulle bli aktuellt med flytt för backen från Real Madrid i höst. Reguilon kopplades även tidigare i år ihop med Chelsea, men nyligen presenterade London-klubben i stället Ben Chilwell som ny vänsterback.

Reguilon stod förra säsongen för tre mål och fem assist på 38 matcher med Sevilla. Han var då bland annat med och tog Sevilla till seger mot Inter i Europa League-finalen.

Publicerad 2020-09-06 kl 11:57

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto