Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Leipzig lånar från Manchester City

35v

RB Leipzig gav i tisdags kväll besked om att Angelino, 23, ansluter på lån från Manchester City till sommaren 2021. Samtidigt har även Leipzig nu en option om köp nästa sommar, som kan innebära ett fyraårskontrakt för spanjoren med den tyska klubben till sommaren 2025.

ANNONS

Den spanske vänsterbacken, som just nu har avtal med City till sommaren 2023, var även under våren i år utlånad till Leipzig och stannar därmed nu i Tyskland. Förra säsongen gjorde han ett mål och två assist på 13 matcher med Leipzig i Bundesliga, samt två assist på fyra matcher i Champions League och en match i tyska cupen.

– Jag är väldigt glad över att få stanna i Leipzig och över att vi fortsätter på vår resa ihop. Mina första sex månader i RBL var fantastiska. Jag fick mycket speltid direkt och jag tycker verkligen om tränarens och lagets inställning. Vi var också framgångsrika i Champions League och i Bundesliga. Jag ser väldigt mycket fram emot framtiden, säger han i en kommentar på Leipzigs hemsida.

Angelino anslöt sommaren 2013 till Manchester Citys akademi och har sedan dess varit utlånad flera gånger om till bland annat New York City, Girona och PSV Eindhoven.

ANNONS
Publicerad 2020-09-09 kl 07:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto