Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Roma vill värva skandalspelare

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA PÅ LÖRDAG
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA PÅ LÖRDAG
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA PÅ LÖRDAG
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA PÅ LÖRDAG
Lecce - Roma
Lecce
Roma
STREAMA PÅ MÅNDAG

Rysslands landslagsanfallare Aleksandr Kokorin, 29, blev i maj 2019 dömd till 18 månaders fängelse efter att ha överfallit två personer på ett café. Anfallaren gjorde det, ihop med landsmannen och spelaren Pavel Mamajev, och vandaliserade dessutom en bil. I vintras i år släpptes han dock på fri fot igen och tillhör numera ryska klubben Spartak Moskva.

Nu uppger Sportitalia att Roma är intresserat av Kokorin och att den italienska klubben kan få anfallaren för en billig peng från Spartak, då spelaren rapporteras ha en klausul i sitt avtal som tillåter honom att lämna för en liten summa för en klubb i en av Europas fem bästa ligor. Roma räknas med i det sammanhanget och är ute efter ett komplement till Edin Dzeko i anfallsstallet. Uppgifterna gör dock även gällande att Chelseas Olivier Giroud är ett annat alternativ för Roma. 

Kokorin har den här säsongen inte kommit till spel i någon match, men stod förra säsongen för sju mål och tre assist på tio matcher i den ryska högstaligan. Tidigare har han bland annat tillhört Zenit S:t Petersburg och Sotji i Ryssland. På meritlistan har han även tolv mål på 48 ryska A-landskamper.

Annons
Publicerad 2020-09-09 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto